Kattungar


Välkommen att höra av dig till oss på info@forkeeps.se om du vill visa intresse för en kommande kattunge ur vår planerade parning.

CH SE*For Keeps Good Times från oss är far till en kull hos SE*Freya's Star.

Köpinformation

Här kan du se vad som gäller när man köper en raskatt från oss. När man köper en kattunge från oss kommer de, vid leverans, att vara:

minst 12-14 veckor gamla
registrerade dvs. stambokförda, och stamtavla utfärdad av SVERAK medföljer
 ID-märkta med microchip
grundvaccinerade mot kattsnuva och kattpest
veterinärbesiktigade med intyg ej äldre än sju dagar
avmaskade vid behov
doldafel-försäkrade i Agria
socialiserade, trygga individer vana vid allt som hör vardagen till.
 
Med en familjemedlem från For Keeps medföljer även:

en pärm innehållande bland annat USB-sticka med bilder på kattungens utveckling och tips på hur du tar hand om din nya familjemedlem.
kattungepaket från Orijen/Eukanuba, Taste of the wild, Royal Canin och Lupus.
ett års gratis medlemskap i Skogkattslingan
ett års gratis medlemskap i vår kattklubb Järva Kattklubb, JKK (om du inte sedan tidigare är medlem i någon SVERAK-ansluten klubb)
lite annat smått och gott från oss på SE*For Keeps

Och självklart;
Livslång support!

 

Intresserad av en katt från For Keeps? Läs det här först!

Om du är intresserad av en katt så är det bara att höra av dig till oss. Skicka gärna ett mail till info@forkeeps.se där du berättar om dig/Er och vad för typ av hem ni skulle kunna erbjuda en katt från oss.

Vi förbehåller oss rätten att välja rätt katt till rätt hem. Detta görs efter det att man börjat se deras personligheter, en bokning av kattunge görs oftast som allra tidigast runt 5-6 veckors ålder.

Berätta gärna om du är intresserad av att ställa ut, så kan vi hjälpa till att välja en kattunge som är lovande för detta. Utställning är generellt inget krav, men väldigt uppskattat! Vi hjälper gärna till om du är nyfiken på att prova.

Vi vill att du har katten försäkrad livet ut och vaccineras enligt FASS-rekommendationer.

Vi säljer katter till familjer där de får tillgång till utevistelse i ordnade former så som koppelpromenader, innätad balkong/altan eller kattgård.

Katter från oss som inte ska användas i avel kastreras, då det är det bästa för kattens hälsa. Viktigt är även att du meddelar oss innan eller när detta är gjort.

Slutligen och sammanfattat med det viktigaste av allt...

I pärmen som medföljer finns tydlig information om vad som åligger i vår köpares förpliktelser. Både vad gäller gentemot katten och mot oss uppfödare. Självklart tas detta även upp i en första kontakt, så att du som är intressent är väl införstådd och bekväm från början med våra villkor och förväntningar på dig som köpare.

Vi vill kunna följa våra avkommor och få veta vad som händer i deras liv, - vilket ligger till grund för att vi ska kunna utvärdera och ha ett bra fortsatt avelsarbete. Varje avkomma för oss är en värdefull, unik individ som planerat sattes till världen. Därför ser vi att vi både har skyldighet och rättighet att se till att varje avkomma får det bästa möjliga hem där vi som uppfödare har en naturlig kontakt med Er!

Väl mött!

Ann och Henrik, SE*For Keeps

Upp!

 

 

 
Plan

Vi har en planerad parning för Beth någon gång under 2017.